24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Vacature kinderopvang Den Haag

Online matchen en toch persoonlijk!

Zoek jij een vacature voor kinderopvang in Den Haag?

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Ben jij op zoek naar werk op een kinderopvang in Den Haag? Neem dan eens een kijkje bij de mogelijkheden die wij je bij Het Talentenhuis allemaal te bieden hebben. Bij ons vind je namelijk werk waar je door geinspireerd wordt en waarmee je kinderen kunt inspireren. Als jij een vacature voor kinderopvang in Den Haag zoekt, dan is de kans groot dat jij jouw perfecte baan bij ons gaat vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van onderwijs op het gebied van muziek, drama, beeldende vorming, techniek en sport. Dit bieden wij ook aan als tussenschoolse opvang, of naschoolse opvang.

Een kinderopvang vacature in Den Haag zoeken

We hebben een vacaturebank voor de kinderopvang in Den Haag voor je klaarstaan. Hier kun je altijd even een kijkje nemen als je op zoek bent naar een mooie baan om direct mee aan de slag te gaan. We werken samen met een groot aantal kinderopvangen in Den Haag en omstreken, maar ook met basisscholen die kinderopvang nodig hebben. Hier werk je dan met kinderen die er op zitten te wachten op door jou geinspireerd te worden. Je kunt als je via Het Talentenhuis werkt echt het verschil maken. Schroom dan ook niet om je bij ons in te schrijven of om eens contact op te nemen om te kijken wat voor banen we voor je klaar hebben staan.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Meer weten over onze vacaturebank voor kinderopvang in Den Haag?

Als je meer wil weten over onze vacaturebank, of als je een vacature voor kinderopvang in Den Haag hebt zien staan die je aanspreekt, dan raden wij je aan om meteen eens contact met ons op te nemen. Als je bij ons gaat werken dan ga je aan de slag voor een inspirerende organisatie waar mensen werken die er graag voor zorgen dat er het beste uit kinderen naar boven wordt gehaald.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.