24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Vacature onderwijsassistent

Online matchen en toch persoonlijk!

Op zoek naar een vacature voor onderwijsassistent?

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Ben jij op zoek naar een vacature voor onderwijsassistent? Dan ben je nu op het juiste adres aangekomen. We hebben bij Level 247 namelijk altijd ruimte voor mensen die hun talent en passie in willen zetten voor onze opdrachtgevers. Wil jij aan de slag met jouw talent, waarbij je dan ook nog eens flexibel wil kunnen werken, dan raden we je aan om gewoon eens contact met ons op te nemen. We staan voor je klaar om samen met jou te bekijken waar we jouw talent het beste in kunnen zetten. Welke onderwijsassistent vacature past het beste bij jou? We gaan vol enthousiasme voor je op zoek!

De vacaturebank voor de onderwijsassistent

Een vacature voor onderwijsassistent is niet moeilijk te vinden. Het is wel zo dat het niet eenvoudig is om een baan te vinden die helemaal perfect bij jou past. Daarom is het ook goed om je in te schrijven bij Level 247. Wij hebben namelijk veel ervaring met het vinden van de juiste baan bij de juiste persoon. Wij zijn een bureau waar scholen en kinderopvangverblijven contact mee kunnen zoeken als ze op korte termijn iemand nodig hebben. Stel dat een medewerker ziek heeft gemeld, dan zorgen wij dat er direct een vervanger klaarstaat. Daarnaast hebben we ook ruimte voor mensen die langere tijd bij een bepaalde school aan de slag wil. Hier vertellen we je allemaal graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Zoek jij de perfecte onderwijsassistent vacature?

Als we bij onze vacaturebank een onderwijsassistent zoeken voor een bepaalde klus, dan proberen we hier altijd de meest geschikte kandidaat voor te vinden. Denk jij dat je hier toe behoort en wil je graag via ons bedrijf aan de slag? Dan horen we graag van je. Neem gewoon eens een kijkje op onze website als je meer wil lezen over wat wij voor je kunnen betekenen. Je kunt dan ook meteen contact met ons opnemen via het handige contactformulier dat je elders op onze site terugvindt.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.