24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Vacature pedagogisch medewerker kinderopvang

Online matchen en toch persoonlijk!

Een vacature voor pedagogisch medewerker bij een kinderopvang

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Wil jij graag aan de slag bij een kinderopvang? Ben je een pedagogisch medewerker die zijn of haar talenten zo goed mogelijk wil benutten? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we je bij Level 247 allemaal te bieden hebben. Bij ons vind je ervaren mensen die zelf veel ervaring hebben in het basisonderwijs en in de kinderopvang. Vandaar ook dat wij goed begrijpen wat jouw wensen zijn en wat jij met je werk allemaal wil bereiken. Heb jij talent en wil je hier graag iets mee doen? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in om zo snel mogelijk voor ons aan de slag te gaan.

Zoek jij als pedagogisch medewerker een kinderopvang vacature?

Het is goed om eens bij ons te komen kijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van werken bij een kinderopvang. We hebben een uitgebreid netwerk aan opdrachtgevers, die altijd wel mensen nodig hebben. Dit kan op korte termijn zijn, bijvoorbeeld als er een pedagogisch medewerker ziek is die zo snel mogelijk vervangen moet worden. Wij zorgen er dan voor dat er meteen iemand bij een dergelijke kinderopvang aan de slag kan gaan. Maar het kan ook zijn dat er iemand wordt gezocht die een langere periode kan werken. Wellicht is dit wel een baan die jij straks in gaat vullen?

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Kijk eens in onze vacaturebank voor pedagogisch medewerker in de kinderopvang

Voor die geschikte vacature als pedagogisch medewerker in de kinderopvang kun je altijd even een kijkje nemen bij ons. Samen met jou gaan we op zoek naar de vacature die het beste bij je past. Straks ga jij aan het werk in een baan waar je gelukkig van wordt. We zorgen er graag voor dat jij met een glimlach opstaat om naar je werk te gaan en dat je daarna ook met even veel voldoening weer naar bed gaat ‘s nachts. Level 247 helpt jou aan werk dat het beste bij je past.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.