24/7 ook per app bereikbaar voor vervanging 06 390 474 34 of 06 345 86 270

Detachering docenten

Online matchen en toch persoonlijk!

Detachering voor docenten

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Ben jij een docent die graag aan de slag wil en die daarbij een flexibele instelling heeft? Dan horen we graag van je bij Level 24/7. Ons uitzendbureau staat klaar voor mensen die zich helemaal in willen zetten om scholen te helpen uitval zoveel mogelijk te voorkomen. Wij hebben een digitaal systeem ontwikkeld waarbij het mogelijk is voor een school om direct aan te geven dat er uitval is, waarna we via ons systeem direct op zoek gaan naar een beschikbare leerkracht in de regio. Wanneer jij bij ons detacheringsbureau voor docenten bent ingeschreven kun jij zodoende invallen en onderwijs op maat bieden.

Het detacheringsbureau voor docenten

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat uitval wordt voorkomen op de scholen waar we mee samenwerken. Neem dan ook een kijkje bij de informatie die wij hierover op deze website voor je klaar hebben staan. Je kunt bij ons al werken vanaf 1 dag per maand, maar natuurlijk ook langer als je dat wil. Je komt als je bij ons detacheringsbureau voor docenten bent ingeschreven in ons platform terecht, waarin je heel eenvoudig aan kunt geven wanneer je wel en niet wil werken. Je kunt daar opdrachten accepteren of aangeven dat die nu even niet goed uitkomen. Zo zorg je ervoor dat je straks voldoening haalt uit je werk en daarbij onze scholen helpt uitval te voorkomen.

Onze garanties

24/7 Bereikbaarheid

0% uitval

Een persoonlijke cultuur

Vaste contactpersonen en experiences

Meer weten over ons detacheringsbureau voor docenten?

We snappen het volkomen als je meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt. Neem dan ook even contact met ons op als je hier meer over wil weten, of als je een afspraak met ons wil maken. Dit doe je snel en eenvoudig via het contactformulier dat wij elders op deze website voor je klaar hebben staan. We maken graag kennis met je, zodat we kunnen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bij Level 24/7 werken mensen die allemaal ervaring hebben in het onderwijs en die dan ook als geen ander weten waar jij bij je werk allemaal mee te maken kunt krijgen.

Maak ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Flexibel en snel beschikbaar

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Onze trotse samenwerkingspartners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
E: vincent@level247.nl

T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.