24/7 ook per app bereikbaar voor vervanging 06 390 474 34 of 06 345 86 270

Level Onderwijs

Anders kijken naar vervangingsoplossingen

Bekwame arbeidskrachten

Wij leveren 24/7 continuïteit aan scholen. Met Level Onderwijs maak je als schooldirecteur graag zelf keuzes hoe het onderwijs op jouw school vorm krijgt. Daarom kies je graag zelf de beste professional en verwacht je van Level dat zij 24/7 op topniveau klaar staan continuïteit te bieden zodat jij je kunt richten op het allerbelangrijkste: goed onderwijs bieden.
Daar helpen wij graag bij!

Vervanging nodig?

Wij bieden oplossingen voor vervanging in het onderwijs, structureel inzetten van leerkrachten of ondersteuners, begeleiding van drop-outs en helpen scholen meedenken bij het inzetten van subsidies (o.a. “NPO gelden besteden”).

In de laatste jaren hebben nog nooit iets niet kunnen vervangen.
Een belofte waar wij voor staan! Wij maken graag kennis met jullie school om deze enthousiaste en onze onderscheidende werkwijze toe te lichten. Eén van de onderscheidende manieren waarmee wij werken is een trainingsprogramma voor ondersteunende arbeidskrachten in het onderwijs richting startbekwaam voor de klas worden.

Voor het onderwijs, door het onderwijs

Bij Level werken alleen maar mensen die zelf ook uit het onderwijs komen en gemiddeld 2,5 jaar ervaring voor de klas hebben. Level selecteert kandidaten uitvoerig met een gesprek, bekwaamheidstest op 3 niveau’s (pedagogisch, didactisch en inhoudelijk) en het geven van een proefles. Daarnaast organiseert Level meermaals per jaar trainingen voor haar personeel waarbij het bijhouden van de certificering onderdeel vormt van structureel werkproces.

Werken bij Level?

Wij zorgen voor een experience! Bekijk onze YouTube en schrijf je snel in via onze contactpagina.

Klant worden van Level?

Werken met Level?

Onze garanties

24/7 Bereikbaarheid

0% uitval

Een persoonlijke cultuur

Vaste contactpersonen en experiences

Onze trotse samenwerkingspartners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
E: vincent@level247.nl

T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.