24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Uitzendbureau BSO

Online matchen en toch persoonlijk!

Het uitzendbureau voor BSO organisaties

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Wil jij werken op een BSO? Heb je een echte passie voor het werken met kinderen en vind je het geen probleem om hierbij flexibel ingezet te worden? Dan horen we bij Level 24/7 graag van je. We zijn altijd op zoek naar mensen die bij ons aan de slag willen gaan en zich in willen zetten voor de BSO’s waar we mee samenwerken. We bieden deze buitenschoolse opvanglocaties de garantie dat we binnen drie uur een vervangende medewerker voor ze klaar hebben staan. Wil jij ons helpen dit te kunnen garanderen? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons voor een kennismakingsgesprek.

Het uitzendbureau voor de BSO

Bij de BSO is vaak een tekort aan mensen. Dit kan meerdere redenen hebben, maar het is belangrijker dat er voor wordt gezorgd dat dit tekort zo snel mogelijk wordt opgelost. We hebben een digitaal systeem ontwikkeld waar een BSO direct in kan aangeven dat er een of meerdere medewerkers nodig zijn. De pedagogisch medewerkers die bij ons staan ingeschreven kunnen dit zien en meteen aangeven dat zij beschikbaar zijn. Ook voor jou is dit mogelijk. Zo kun jij heel eenvoudig zelf bepalen wanneer je wil werken of wanneer het minder goed uitkomt. 

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Meer weten over ons BSO uitzendbureau?

Als jij meer wil weten over wat wij voor je kunnen betekenen, maar ook over hoe jij ons en de BSO’s waar we mee samenwerken kunt helpen, dan gaan we graag een keer met je in gesprek. Je kunt je bij ons inschrijven via het contactformulier dat je elders op deze website terugvindt. Je mag natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen over ons uitzendbureau voor BSO en onderwijs aan ons te stellen. Uiteraard hebben we hier ook uitgebreide informatie over klaarstaan op de overige pagina’s van deze website.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.