24/7 ook per app bereikbaar voor vervanging 06 390 474 34 of 06 345 86 270

Uitzendbureau leerkrachten

Online matchen en toch persoonlijk!

Het uitzendbureau voor leerkrachten

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Ben jij een gedreven docent die graag vol enthousiasme les wil geven aan een groep leerlingen? Ben je hiervoor flexibel inzetbaar en wil je ons daarbij helpen continuïteit te waarborgen op scholen in jouw regio? Dan horen we bij Level 24/7 graag van je! We hebben een uitzendbureau voor leerkrachten opgestart dat er helemaal op is gericht om ervoor te zorgen dat er op scholen altijd les kan worden gegeven, zelfs als er uitval is. Wij leveren met ons uitzendbureau leerkrachten die voor enkele dagen of een langere periode garant staan voor goed onderwijs. Als jij denkt dat dit je op het lijf is geschreven, dan horen we graag van je!

Werken voor een leerkrachten uitzendbureau

Level 24/7 is een uitzendbureau waar mensen werken die zelf ervaring hebben in het onderwijs. Mensen die als geen ander weten hoe belangrijk het is dat leerlingen elke dag goed onderwijs krijgen, zelfs als de vaste leerkracht tijdelijk is uitgevallen. Wanneer jij je bij ons inschrijft, dan gaan we graag samen met jou bekijken hoe we elkaar van dienst kunnen zijn. Je wordt dan onderdeel van een speciale community, waarbij jij binnen ons systeem altijd ziet wanneer er docenten gezocht worden. Scholen geven bij ons aan wanneer ze een invaller nodig hebben en voor welke periode, waarna wij op zoek gaan naar de leerkracht die hier het beste op aansluit.

Onze garanties

24/7 Bereikbaarheid

0% uitval

Een persoonlijke cultuur

Vaste contactpersonen en experiences

Meer weten over onze uitzendbureau voor leerkrachten?

Als jij meer wil weten over wat je allemaal mag verwachten bij ons leerkrachten uitzendbureau, dan mag je altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. We vertellen je graag wat wij je allemaal kunnen bieden. Dankzij onze digitale matchingsmogelijkheden zorgen wij snel voor vervanging op maat. Ben jij die enthousiaste, flexibele docent die wij zoeken? Of jij nu een dag per maand of veel vaker wil werken, we horen graag van je! Wellicht wordt jij voor ons uitzendbureau een van de leerkrachten die hun werk gaan doen bij een van de scholen waar we mee samenwerken.

Maak ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Flexibel en snel beschikbaar

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Onze trotse samenwerkingspartners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
E: vincent@level247.nl

T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.