24/7 ook per app bereikbaar voor vervanging 06 390 474 34 of 06 345 86 270

Uitzendbureau leraren

Online matchen en toch persoonlijk!

Het uitzendbureau voor leraren

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Wil jij aan de slag als leraar en daarbij bijdragen aan de continuïteit op scholen bij jou in de regio? Dan horen we bij Level 24/7 graag van je. Level 24/7 is een uitzendbureau voor leraren, waarmee we een groot aantal scholen in de Randstad uit de brand helpen als ze te maken hebben met uitval van leerkrachten. We hebben een digitaal matchingsysteem ontwikkeld waarmee het mogelijk is om snel een leraar te vinden die in kan vallen op een school. Zo hebben scholen niet meer te maken met uitval en kan het onderwijs aan klassen gewoon doorgaan. Wil jij via ons werken bij de scholen waar we mee samenwerken? Dan horen we graag van je!

Aan de slag gaan voor een leraren uitzendbureau

We vinden het belangrijk om jou te helpen je passie voor onderwijs  tot realiteit te maken. Ben jij een ervaren leerkracht die al vele jaren actief is? Of ben je een leraar die net pas begonnen is met lesgeven? Hoeveel ervaring je ook hebt, we horen graag van je. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste leraren die zich helemaal in willen zetten voor kinderen. Het mooie aan werken via Level 24/7 is dat je net zoveel kunt werken als jij wil en dan ook alleen wanneer jou dat uitkomt. Het is bij ons mogelijk om 1 dag in de maand te werken, maar je kunt ook langer bij ons werken. Wat jou het beste uitkomt! Dit regel je allemaal heel eenvoudig via ons digitale platform.

Onze garanties

24/7 Bereikbaarheid

0% uitval

Een persoonlijke cultuur

Vaste contactpersonen en experiences

Meer weten over ons uitzendbureau voor leraren

Wij willen met ons uitzendbureau leraren helpen hun werk te doen op de manier zoals zij dat willen. Bij ons werken mensen die zelf in het onderwijs hebben gewerkt, ze snappen dan ook als geen ander wat jouw wensen zijn. Je bent bij ons onderdeel van een community met 150 professionals, waarbinnen het mogelijk is om met deze andere leraren te sparren en zo nog meer uit je werk te halen. We gaan graag eens met je om tafel om met je door te nemen wat wij voor je kunnen betekenen. Maak dan ook een afspraak met ons, of schrijf je bij ons in om met ons aan de slag te gaan.

Maak ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Flexibel en snel beschikbaar

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Onze trotse samenwerkingspartners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
E: vincent@level247.nl

T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.