24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

ZZP kdv

Online matchen en toch persoonlijk!

Als ZZP bij een KDV werken

Werken bij een kinderdagverblijf is voor veel mensen een echte passie. Kinderen ondersteunen en ze helpen in hun persoonlijke groei is nu eenmaal een vak dat echte voldoening brengt. Er zijn in Nederland heel wat verschillende kinderdagverblijven, waar grote aantallen kinderen worden opgevangen. Het wil nog wel eens gebeuren dat er bij deze instellingen mensen uitvallen. Level 247 is dan het uitzendbureau dat er voor zorgt dat er meteen een vervanger wordt ingeschakeld. Wil jij ons als professional in de kinderopvang helpen om uitval bij onze partners op te vangen? Dan horen we graag van je. Via ons werk jij als ZZP bij een KDV in jouw regio.

Vacatures voor ZZP bij een KDV

Voor een ruim aanbod aan ZZP KDV vacatures ben je altijd welkom om een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment. We hebben een groot aantal mooie banen voor je klaarstaan. Ook kan je voor ons werken op oproepbasis. Als er dan iemand uitvalt bij een KDV bij jou in de buurt, dan doen wij een beroep op jou om hier voor vervanging te zorgen. Werken voor Level 247 betekent dat we een flexibele instelling van je verwachten. Als jij je hierdoor voelt aangesproken, neem dan contact met ons op om als ZZP bij een KDV aan de slag te gaan. Je helpt onze partners de zorg aan te bieden die van ze verwacht wordt.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Meer weten over onze ZZP KDV vacatures?

Wil jij meer weten over een van onze vacatures voor ZZP bij een KDV? Dan horen we graag van je. We bekijken dan samen met jou hoe wij elkaar van dienst kunnen zijn. Level 247 is een uitzendbureau met als specialisatie onderwijs, kinderopvang en zorg. Onze partners waarderen het met ons samen te werken, aangezien ze weten dat wij altijd klaar staan om de beste zorg aan te bieden. Wij garanderen onze partners dat er geen uitval voorkomt bij hun instelling. We hopen dat jij ons hierbij wil helpen!

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.