24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Bemiddelingsbureau zorg

Online matchen en toch persoonlijk!

Het bemiddelingsbureau voor de zorg

Op zoek naar een bemiddelingsbureau voor de zorg waar jij aan de slag kan gaan? Wil jij je ervaring en vaardigheden inzetten voor een van onze partners? Dan horen we graag van je! Level 247 is een bemiddelingsbureau in de zorg dat samenwerkt met een groot aantal partners. Dit zijn instellingen die altijd op zoek zijn naar professionals die bij hen aan de slag willen gaan. Dit kan op vaste basis zijn, maar we zoeken ook mensen die op korte termijn tijdelijk voor vervanging kunnen zorgen. Wij helpen onze klanten namelijk altijd om in geval van uitval de continuïteit te waarborgen.

Aan de slag voor een zorg bemiddelingsbureau

Wij zorgen voor onze partners direct voor een oplossing, zowel met pedagogisch medewerkers als met helpenden in de zorg. We bekijken samen met de opdrachtgever aan wat voor profiel hun medewerkers moeten voldoen, waarna we in ons bestand kijken welke van onze mensen hierop aansluit. Wil jij in aanmerking komen voor een van de banen van ons bemiddelingsbureau voor de zorg? Neem dan eens een kijkje bij de vacatures die we beschikbaar hebben. Zo krijg je een indruk wat je allemaal voor banen mag verwachten als jij jezelf bij ons inschrijft. Uiteraard mag je ook altijd even contact met ons opnemen als je meer wil weten over Level 247.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Wat kan ons bemiddelingsbureau voor de zorg voor jou betekenen?

Als jij wil werken in de zorg, dan weet je dat het niet eenvoudig is om een zorginstelling te vinden waar jij echt bij past. Wij helpen jou bij het vinden van een werkplek waar jij je thuis voelt en waar je gemotiveerd wordt om te laten zien wat je in je mars hebt. We hebben meerdere opdrachtgevers die professionals zoeken die bij hen passen. Door onze ervaring als zorg bemiddelingsbureau is het voor ons mogelijk om een goede match te maken. Wil je hier meer over weten? Neem dan even een kijkje bij de uitgebreide informatie over ons bureau die wij elders op deze website voor je klaar hebben staan. We hopen dat je hierdoor geïnspireerd raakt om je in te schrijven bij ons!

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.