24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Freelance kinderopvang

Online matchen en toch persoonlijk!

Werken als freelancer in de kinderopvang

Wil jij als freelancer aan de slag in de kinderopvang? Dan is het goed om hiervoor eens te komen kijken bij Level 247. We zijn altijd op zoek naar ervaren, enthousiaste krachten die samen met ons willen zorgen dat kinderopvanglocaties niet zonder krachten komen te zitten. Wij garanderen onze opdrachtgevers namelijk dat wij ze binnen drie uur een vervangende professional leveren indien dit nodig is. Maar je kan ook als freelancer in de kinderopvang aan de slag als je op langere termijn bij een van onze partners aan de slag wil gaan.

Wij zoeken een professionele kinderopvang freelancer

Mensen die werken op een kinderopvang weten wat er van hen wordt verwacht. Je moet er niet alleen voor zorgen dat kinderen veilig worden opgevangen en dat ze zich veilig voelen, maar ook dat ze worden gemotiveerd en geïnspireerd. Weet jij hier alles van en wil je graag zorgen dat kinderen zich op de locatie waar jij werkt op hun plek voelen? Dan gaan wij graag een keer met je in gesprek om de mogelijkheden door te nemen. We vertellen je dan wat wij je allemaal te bieden hebben en horen daarbij ook graag van jou wat jij ons allemaal kan bieden.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Meer weten over werken als kinderopvang freelancer?

Elders op deze website vind je meer informatie over werken als freelancer in de kinderopvang. Als jij freelance in de kinderopvang aan de slag gaat, dan mag je rekenen op een baan waar je door wordt uitgedaagd, maar waar je ook veel voldoening uit zal halen. Meer weten? We beantwoorden graag al je vragen. Je kan ook even elders op deze website bekijken wat wij aan informatie over Level 247 en het werk dat wij doen hebben klaarstaan. We hopen daarna snel van je te horen als jij via ons bij een van onze opdrachtgevers aan de slag wil gaan!

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.