24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

groepsleerkracht gezocht

Online matchen en toch persoonlijk!

Groepsleerkracht gezocht

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Ben jij op zoek naar een vacature waarin een groepsleerkracht wordt gezocht? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de vacatures die Level24/7 je allemaal te bieden heeft. We zijn altijd op zoek naar mensen die samen met ons er aan willen werken dat kinderen geinspireerd worden het beste uit zichzelf te halen. We zijn gespecialiseerd op het gebied van het aanbieden van onderwijs in bijvoorbeeld beeldende vorming, muziek, techniek en sport. Maar we staan ook klaar voor scholen die graag een goede groepsleerkracht voor de klas willen hebben staan.

Gezocht groepsleerkracht

Bij Level24/7 werken mensen die als geen ander weten hoe leerlingen geinspireerd moeten worden om het beste uit zichzelf te halen. We hebben altijd graag mensen in ons team die ons hierbij willen ondersteunen. Vaak gaat het hier om leerkrachten die voor een bepaalde periode bij een school in Den Haag aan de slag gaan. Dit kan voor een kortere of langere periode zijn, maar we staan ook klaar als er op een school op een dag groepsleerkrachten gezocht worden die nog op de dag zelf aan de slag kunnen gaan. Wij zijn een organisatie waarvan scholen weten dat ze er op kunnen vertrouwen dat we klaar staan voor ze.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Worden er groepsleerkrachten gezocht?

Als er een groepsleerkracht gezocht wordt, dan staan we bij Level24/7 klaar om deze op pad te sturen. Ben jij die groepsleerkracht die bij ons aan de slag wil gaan? Dan kom je in een team met een duidelijke missie. Wij willen talenten inspireren om het beste uit zichzelf naar boven te halen. We werken samen met een groot aantal basisscholen in Den Haag en bieden momenteel onderwijs aan voor zo’n 10.000 kinderen in meerdere Haagse Krachtwijken. Wil je hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op met al je vragen.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.