Onderwijs en Kinderopvang 06-39047434 / Zorg 06-54724849 welkom@level247.nl

Onderwijsassistent gezocht

Online matchen en toch persoonlijk!

Onderwijsassistenten gezocht

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Ben jij op zoek naar werk als onderwijsassistent? Wil jij jouw expertise aanbieden op een school en zo kinderen inspireren het beste uit zichzelf te halen? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Bij Level24/7 zijn we namelijk altijd op zoek naar mensen die ons willen ondersteunen bij wat we willen bereiken. Er wordt regelmatig een onderwijsassistent gezocht die bij een van de scholen waar we mee samenwerken aan de slag wil gaan. Wij bereiken met ons onderwijs meer dan 10.000 leerlingen in Krachtwijken in Den Haag.

Gezocht een bevlogen onderwijsassistent

Ben jij op zoek naar een vacature waar in staat gezocht onderwijsassistent? We zijn altijd op zoek naar onderwijsassistenten die samen met ons willen werken aan het ontwikkelen van talenten. Wij hebben een bevlogen team dat er aan werkt om speciale lessen aan te bieden. We zijn gespecialiseerd op het gebied van kunst, muziek, drama, techniek en sport. Het onderwijs dat we daarbij verzorgen voldoet aan alle kerndoelen. Als onderwijsassistent lever jij hier ook een belangrijke bijdrage aan. Neem dan ook even contact met ons op als je meer wil weten over wat wij voor jou kunnen betekenen, maar ook wat jij voor ons kan betekenen.

Onze garanties

24/7 Bereikbaarheid

0% uitval

Een persoonlijke cultuur

Vaste contactpersonen en experiences

Een onderwijsassistent gezocht

Als er onderwijsassistenten gezocht worden, dan gaat het hier om mensen die iets willen betekenen in het leven van de kinderen die ze onder hun hoede hebben. Ben jij die bevlogen onderwijsassistent die wij zoeken? Dan kun je altijd even contact met ons opnemen. We bekijken dan graag samen met jou welke functies we op dat moment open hebben staan en hoe jij hier invulling aan kunt geven. Level24/7 is een organisatie die docenten en onderwijsassistenten laat werken op scholen waar wordt gewerkt aan de ontwikkeling van talenten.

Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Flexibel en snel beschikbaar

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Onze partners

Contactgegevens

Level 247
T: 06 390 474 34
E: vincent@level247.nl

Adresgegevens

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.