24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Vacature groepsleerkracht

Online matchen en toch persoonlijk!

Zoek jij een vacature in het basisonderwijs?

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Ben jij op zoek naar een goede vacature in het basisonderwijs? Dan raden wij je aan om zo snel mogelijk eens contact met ons op te nemen. We hebben bij Level 247 altijd plek voor mensen die enthousiast zijn en die hun talent voor onze opdrachtgevers in willen zetten. Je kunt er bij ons op rekenen dat je een flexibele baan krijgt waar je vele mogelijkheden mag benutten. We hebben een netwerk aan opdrachtgevers die op langere of kortere termijn mensen nodig hebben. Dit kan dan een baan zijn voor een paar dagen, maar ook voor een langere periode. Meer weten? Neem gewoon even contact met ons op om je vragen aan ons te stellen.

De perfecte basisonderwijs vacature

Er zijn momenteel behoorlijk wat vacatures in het basisonderwijs te vinden. Het is niet altijd even makkelijk om daar dan een baan tussen te vinden die jou op het lijf geschreven is. Het is dan goed om je in te schrijven bij Level 247. Wij hebben namelijk een vacaturebank voor het basisonderwijs waar scholen en instellingen altijd contact mee op kunnen nemen. Stel dat een leraar ziek is en deze moet vervangen worden, dan kan men hier contact over opnemen met ons. Wij zorgen er dan voor dat binnen ons bestand wordt gekeken naar de persoon die het beste op de baan aansluit. Als jij dit bent kun je vaak meteen aan de slag.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Kijk eens in onze vacaturebank voor het basisonderwijs

Als jij een vacature in het basisonderwijs zoekt, dan is het goed om gewoon eens bij ons te komen kijken. Vul het contactformulier op onze website in om aan ons kenbaar te maken dat je voor ons wil werken. We nemen dan contact met je op om jouw talenten en onze mogelijkheden met je door te nemen. Wij zorgen voor een baan die voldoening geeft en waarbij je met plezier naar je werk gaat. Bij ons kun je daarbij lekker flexibel werken. Ons bureau bestaat louter uit mensen die ook ervaring hebben in het basisonderwijs. Vandaar dat we jou en je wensen zo goed begrijpen.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.