24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Vacature kinderopvang Rotterdam

Online matchen en toch persoonlijk!

Een vacature voor kinderopvang in Rotterdam

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Wil jij bij een kinderopvang in Rotterdam werken? Ben je op zoek naar een plek waar jij het verschil kunt maken en waar je de mogelijkheid krijgt om goed werk te doen? Dan raden wij je aan om eens te komen kijken bij Level24/7. We bieden je namelijk een plek waar jij er op kunt rekenen dat je jonge talentjes mag gaan inspireren. We staan erom bekend dat we een betrouwbare organisatie zijn. We bieden op basisscholen lessen aan op het gebied van onder andere sport, beeldende vorming, muziek, drama en techniek. Veel van deze lessen bieden we aan als tussenschoolse of naschoolse opvang. Ook hier kun jij dan mee aan de slag gaan.

Een kinderopvang vacature in Rotterdam invullen

Sta jij klaar om in de kinderopvang te gaan werken maar is het je nog niet gelukt om hier de juiste vacature voor te vinden? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen in onze vacaturebank voor kinderopvang in Rotterdam. We hebben een team klaar staan met bevlogen mensen, die net als jou wil helpen bij de ontwikkeling van talenten. Je mag dan ook altijd even contact met ons opnemen als je meer wil weten over wat wij allemaal voor je kunnen betekenen. We zorgen er graag voor dat jij onze vacature voor kinderopvang in Rotterdam kunt gaan invullen.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Meer weten over een bepaalde kinderopvang

vacature in Rotterdam?

Als je meer wil weten over onze vacaturebank voor kinderopvang in Rotterdam, dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als je jouw vragen aan ons wil stellen. Level24/7 is een organisatie die al ruim acht jaar bestaat. We bieden onderwijs op maat voor een groot aantal scholen in Den Haag en Rotterdam. We zorgen ervoor dat onze specialisten voor een bepaalde periode op een plek komen werken. Dit kan een langere of kortere periode zijn. Maar als je bij ons werkt kan het ook zo zijn dat je op een bepaalde dag direct aan de slag moet als vervanger.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.