24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Kinderopvang vacature

Online matchen en toch persoonlijk!

Kinderopvang vacature

Ben je een gedreven pedagogisch medewerker die zijn of haar vaardigheden volledig wil ontplooien? Bij Level 247 kun je solliciteren voor een functie in de kinderopvang. Wij bieden diverse vacatures in de kinderopvang aan die aansluiten op jouw ambities. Ons team bestaat uit ervaren professionals met een achtergrond in zowel het basisonderwijs als de kinderopvang. Hierdoor begrijpen we jouw behoeften en aspiraties als geen ander.

 Wil jij jouw talenten optimaal benutten en jezelf doorontwikkelen? Ontdek dan de vacatures in de kinderopvang die wij beschikbaar hebben en solliciteer vandaag nog.

 Door je bij ons in te schrijven en op zoek te gaan naar kinderopvang vacatures, krijg je de kans om snel aan de slag te gaan en een waardevolle bijdrage te leveren binnen ons team en je door te ontwikkelen naar een functie bijvoorbeeld in het onderwijs. Reageren kan gemakkelijk, stuur ons een appje, reageer via onze vacaturepagina of kom bij ons langs en geef vorm aan jouw toekomst in de kinderopvang.

Werken in de kinderopvang

Bij Level 247 werken we nauw samen met scholen en kinderopvangverblijven, en zijn we altijd op zoek naar enthousiaste mensen die willen werken in de kinderopvang en openstaan voor ontwikkeling. Werken met kinderen zorgt voor een hoge mate van zingeving. Kinderen zijn ontzettend creatief, en werken in de kinderopvang geeft je de mogelijkheid om deze creativiteit te stimuleren en te zien hoe ze groeien in hun expressie en verbeeldingskracht

De vacatures voor een medewerker in een kinderdagverblijf  kunnen variëren van enkele dagen tot langere periodes. Schrijf je daarom in bij onze vacaturebank om te werken bij de kinderopvang, waar we altijd op zoek zijn naar gemotiveerde krachten. 

Bij Level 247 streven we ernaar om jou een inspirerende baan in de kinderopvang te bieden waar je je kennis, enthousiasme en ervaring kunt delen en kinderen kunt inspireren.

Banen in de kinderopvang

Ben jij op zoek naar flexibele banen in de kinderopvang terwijl je opgeleid wordt om je pedagogisch-, didactische- en organisatorische vaardigheden te versterken? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij verwelkomen graag gemotiveerde, enthousiaste individuen die hun talenten volledig willen ontplooien. Wij gaan samen met jou op zoek naar passende banen in de kinderopvang. Met een groot aantal opdrachtgevers zijn wij regelmatig op zoek naar mensen die direct aan de slag kunnen en ook bereid zijn voor langere tijd te werken en de ambitie hebben om door te stromen naar een functie in het onderwijs..

Inschrijven kan via het formulier op onze site, waar we je vervolgens zullen contacteren om kennis te maken en gezamenlijk op zoek te gaan naar de perfecte baan in de kinderopvang voor jou. Wacht niet langer en laat ons weten dat je interesse hebt in banen in de kinderopvang – we kijken ernaar uit om samen te werken!

Vacature pedagogisch medewerker in de kinderopvang

Wil je graag werken als pedagogisch medewerker in de kinderopvang? Ontdek dan de vacatures. Met ons uitgebreide netwerk aan opdrachtgevers hebben we regelmatig vacatures voor pedagogisch medewerkers in de kinderopvang beschikbaar. Elk kind is uniek, en werken in de kinderopvang betekent werken met een diverse groep kinderen met verschillende achtergronden, persoonlijkheden en behoeften. Dit houdt het werk interessant en uitdagend.

Schrijf je in bij onze vacaturebank voor pedagogisch medewerker in de kinderopvang en maak kans op een passende vacature die bij jou past als pedagogisch medewerker in de kinderopvang. Wij zorgen ervoor dat je snel aan de slag kunt bij een kinderopvang die bij jou past. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

Kinderdagverblijf vacatures

Voor de geschikte kinderdagverblijf vacatures kun je altijd even een kijkje nemen bij Level 247. Samen met jou gaan we op zoek naar de vacature en het kinderdagverblijf dat het beste bij je past. Straks ga jij aan het werk in een baan waar je gelukkig van wordt. We zorgen er graag voor dat jij met een glimlach opstaat om naar je werk te gaan en dat je daarna ook met evenveel voldoening weer naar huis gaat. Level 247 helpt jou aan werk dat het beste bij je past.

Heb je een interessante kinderdagverblijf vacature gezien en wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en informatie te verstrekken, zodat je kunt bepalen of de vacature voor het kinderdagverblijf bij jou past. Elke vacature in een kinderdagverblijf die je bij ons vindt, is erop gericht om het beste in jou en de kinderen die je begeleidt naar boven te halen. Wacht niet langer en ontdek de vacatures die wij bieden voor jouw carrière in de kinderopvang.

Werken op een kinderdagverblijf

Bij Level 247 vind je professionals met veel ervaring. We begrijpen de vereisten van jouw rol goed en bespreken deze grondig wanneer je aan een nieuwe functie begint. Ons team staat altijd paraat, zowel voor jou als voor onze opdrachtgevers. Als een kinderdagverblijf acuut vervanging nodig heeft, kan het goed zijn dat jij wordt ingezet. We zullen dan direct contact met je opnemen. Kun je niet wachten om te werken op een kinderdagverblijf? Neem dan zeker eens een kijkje bij Level 247. We zijn voortdurend op zoek naar enthousiaste mensen die hun talent willen inzetten. Met ons uitgebreide netwerk van kinderdagverblijven is er vaak vraag naar personeel.

Aarzel niet om je bij ons in te schrijven via het contactformulier op onze website. We willen graag met je in gesprek om te ontdekken hoe we elkaar van dienst kunnen zijn en jij zo snel mogelijk kunt werken op een kinderdagverblijf en mogelijk kunt doorgroeien naar werken in het onderwijs..

 

De vacaturebank voor de kinderopvang

We vinden het heel belangrijk om jou aan een baan te helpen waar jij inspiratie uit kunt halen. Vooral ook een baan waar jij met je kennis, enthousiasme en ervaring kinderen kunt inspireren. Onze organisatie geeft bijvoorbeeld lessen op school in muziek, sport, beeldende kunst, techniek en drama. Op deze manier helpen wij scholen om hun curriculum flink uit te breiden en hun leerlingen meer te bieden. Neem gewoon even een kijkje op onze website als je hier meer over wil lezen. Je ziet dan ook gelijk wat de mogelijkheden zijn die wij jou te bieden hebben. Hier is namelijk ook onze vacaturebank voor de kinderopvang terug te vinden.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Meer weten over een bepaalde kinderopvang vacature?

Heb jij een vacature zien staan, of heb je hierover gehoord, en wil je daar graag meer over weten? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen met al je vragen. We hebben informatie voor je klaarstaan waar jij gelijk aan kunt zien of een bepaalde baan je op het lijf is geschreven of niet. Elke kinderopvang vacature die je bij ons kunt vinden is er op gericht om jou de mogelijkheid te bieden alles uit jezelf en de kinderen die je onder je hoede hebt te halen.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.