24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Vacature leerkracht basisschool

Online matchen en toch persoonlijk!

Een vacature voor leerkracht basisonderwijs

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Bij Level24/7 zijn we altijd op zoek naar goede, bevlogen leerkrachten die via ons in het basisonderwijs aan de slag willen gaan. Neem gewoon eens een kijkje op onze website om hier te zien of wij nog een vacature voor leerkracht basisonderwijs open hebben staan. Bij Level24/7 werken mensen die het verschil willen maken in het leven van een kind. Leerkrachten die niet alleen maar les willen geven, maar die ook altijd klaarstaan voor leerlingen en collega’s. Ons onderwijscentrum verzorgt onderwijs op meerdere verschillende gebieden, zoals sport, muziek, drama, techniek en beeldende vorming.

Voor het basisonderwijs een leerkracht vacature

We vinden het belangrijk om wettelijk geregeld onderwijs aan te bieden waar kinderen daadwerkelijk iets van opsteken. Als u hier ook zo over denkt, dan horen wij graag van u. We zoeken altijd bevlogen leerkrachten die hun kennis en ervaring in willen zetten voor hun leerlingen. Er is natuurlijk altijd vraag naar leraren. Wij bieden onderwijs aan scholen aan, waarbij we proberen voor verdieping te zorgen. Wij versterken het schoolcurriculum op de gebieden waar wij in gespecialiseerd zijn. Neem dan ook een kijkje in onze vacaturebank voor leerkracht basisonderwijs als u wilt weten op welke gebieden wij momenteel nog mensen zoeken.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Meer weten over een bepaalde vacature voor leerkracht basisonderwijs?

Level24/7 is een organisatie die al meer dan 8 jaar actief is in de Haagse Krachtwijken. Wij verzorgen wettelijk geregeld onderwijs waarmee een school de kerndoelen kan bereiken. Als u voor het basisonderwijs een leerkracht vacature zoekt en u uzelf graag aan wilt sluiten aan onze organisatie, dan horen wij graag van u. We hebben regelmatig nieuwe vacatures klaarstaan in onze vacaturebank voor leerkracht basisonderwijs. Schroom dan ook niet om hier even te kijken om te zien of er een baan tussen staat die u aanspreekt.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.