24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Vacature leraar basisschool

Online matchen en toch persoonlijk!

Zoek jij een vacature voor leraar op een basisschool?

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Als jij een vacature voor leraar op een basisschool zoekt, dan is het goed om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Level24/7. We verzorgen primair onderwijs voor meerdere basisscholen in Den Haag. We hebben het dan over bijvoorbeeld onderwijs op het gebied van muziek, drama, beeldende vorming, techniek en sport. Dit zijn specialismen waarvan we vinden dat deze kinderen sterk kunnen helpen bij hun ontwikkeling. Vandaar ook dat wij altijd bevlogen docenten zoeken die ons team willen komen versterken. Je komt dan te werken bij een van de scholen waar wij een samenwerkingsverband mee hebben.

Wil jij op de basisschool een leraar vacature invullen?

Er zijn in het basisonderwijs altijd scholen die goede leraren zoeken. Mensen die willen helpen bij het ontwikkelen van talenten. Ben jij zo iemand, dan horen wij graag van je. We zijn namelijk altijd op zoek naar mensen die samen met ons hieraan willen werken. We hebben een vacaturebank voor een leraar op de basisschool die graag het beste uit kinderen naar boven wil halen. Wij verzorgen onderwijs op maat, dat daarbij ook nog eens voldoet aan alle kerndoelen. Vaak word je dan voor een bepaalde periode aan het werk gezet op een school in de buurt, die jouw expertise goed kan gebruiken.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Zoeken in onze vacaturebank voor leraar basisschool

Neem gewoon eens een kijkje in onze vacaturebank om hier te zien wat voor banen wij allemaal voor je klaar hebben staan. We horen ook graag van je als je vragen mocht hebben over werken via Level24/7. We vinden het belangrijk om onderwijs aan te bieden waar kinderen niet alleen iets van opsteken, maar waar ze ook inspiratie uit kunnen halen. Wij willen samen met jou het beste talentenonderwijs bieden wat maar mogelijk is.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.