24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Vacature medewerker kinderdagverblijf

Online matchen en toch persoonlijk!

Zoek jij een vacature voor medewerker bij een kinderdagverblijf?

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Ben jij op zoek naar een vacature voor medewerker bij een kinderdagverblijf? Dan is het goed om hier eens een kijkje voor te komen nemen bij Level 247. Ons bureau is altijd op zoek naar mensen die enthousiast zijn en die hun talent in willen zetten voor ons en onze opdrachtgevers. We hebben een uitgebreid netwerk aan kinderdagverblijven die regelmatig mensen nodig hebben. Schroom dan ook niet om je bij ons in te schrijven. Dit doe je heel eenvoudig via het handige contactformulier op onze website. We gaan dan graag eens met je in gesprek om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Zoek jij als medewerker bij een kinderdagverblijf een vacature?

Bij Level 247 werken mensen die zelf veel ervaring hebben in het basisonderwijs en de kinderopvang. We weten zodoende goed wat er van jou wordt verwacht en nemen die ook altijd met je door als je aan een nieuwe functie begint. Wij staan altijd klaar voor jou, maar ook voor onze opdrachtgevers. Stel dat een kinderopvang per direct iemand nodig heeft om een zieke medewerker te vervangen, dan is het goed mogelijk dat jij hiervoor wordt ingeschakeld. We nemen hier dan zo snel mogelijk contact over op met je.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

De vacaturebank voor medewerker bij een kinderdagverblijf

Als jij op zoek bent naar een uitdagende, flexibele baan, dan zit je goed bij ons. We zijn altijd op zoek naar mensen die zich volledig in willen zetten en die het talent hebben om hun werk zo goed mogelijk te doen. We horen dan ook graag van je als jij je bij ons in wil schrijven. Dit doe je heel eenvoudig via het formulier op onze website. We gaan dan ook graag samen met jou op zoek naar

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.