24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Vacature medewerker kinderopvang

Online matchen en toch persoonlijk!

Zoek jij een vacature voor medewerker in de kinderopvang?

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Ben jij op zoek naar een mooie vacature in de kinderopvang? Een baan waar jij je talent in kwijt kunt en waar jij elke ochtend met plezier je bed voor uitkomt? Dan raden wij je aan om gewoon even een kijkje te komen nemen bij Level 247. We hebben namelijk altijd banen voor je klaarstaan waar je direct mee aan de slag kunt gaan. Ben jij dan ook op zoek naar flexibel werk en wil je jezelf volledig inzetten voor onze opdrachtgevers? Schroom dan niet om je in te schrijven bij Level 247. Bij ons bedrijf werken mensen die zelf ook veel ervaring hebben in het basisonderwijs en die dan ook weten wat er van je wordt verwacht.

Als medewerker in de kinderopvang een vacature vinden

Level 247 is een bedrijf dat samenwerkt met scholen en kinderopvangverblijven. Stel dat er een kinderopvang is die op korte termijn iemand nodig heeft om bij hen te komen werken, dan zorgen wij ervoor dat de juiste persoon in ons bestand wordt gevonden. Als jij bij ons bent ingeschreven is de kans dan ook groot dat jij voor een dergelijke baan in aanmerking komt. Het kan zijn dat dit een functie is voor een paar dagen, maar werken voor een langere periode is ook altijd mogelijk. Schrijf je dan ook in bij onze vacaturebank voor medewerker in de kinderopvang. We hebben altijd werk voor enthousiaste krachten.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Als medewerker in de kinderopvang de juiste vacature vinden

We hebben een groot aantal opdrachtgevers, die regelmatig zitten te springen om mensen als jij. Mensen die zonder poespas direct bij hen aan de slag kunnen gaan als dat nodig is, maar die ook klaarstaat om langere tijd aan het werk te gaan. Je kunt je eenvoudig bij ons inschrijven via het formulier dat je elders op deze site tegenkomt. Als jij je inschrijft nemen we contact met je op om kennis met je te maken en straks samen met jou op zoek te kunnen naar een baan die het beste bij je past.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.