24/7 ook per app bereikbaar voor vervanging 06 390 474 34 of 06 345 86 270

Vacature pedagogisch medewerker BSO

Online matchen en toch persoonlijk!

Zoek jij een vacature voor pedagogisch medewerker bij een BSO?

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Als pedagogisch medewerker wil je natuurlijk graag ergens werken waar jij iets kunt betekenen en waar je echt het verschil kunt maken. Als je dit herkent, schrijf je dan in bij Level 247. Ons bedrijf werkt namelijk voor een groot aantal opdrachtgevers, die altijd iemand met jouw talent en enthousiasme kunnen gebruiken. Zoek jij een vacature voor pedagogisch medewerker bij een BSO?Wij zoeken dan graag met je mee naar die baan die jou op het lijf geschreven is. Bij ons kun je flexibel werken en kom je in een team vol enthousiaste mensen die zich helemaal in willen zetten voor de kinderen waar ze voor gaan werken.

Als pedagogisch medewerker bij een BSO een vacature vinden

In onze vacaturebank voor pedagogisch medewerker bij een BSO is altijd wel een vacature voor jou te vinden. Als jij enthousiast bent en graag zo snel mogelijk aan de slag wil gaan in jouw nieuwe baan, dan kun je er op rekenen dat je bij ons de geschikte vacature gaat vinden. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten hoe het er bij een BSO aan toe gaat, aangezien we zelf vele jaren ervaring hebben in zowel het onderwijs als in de kinderopvang. Schroom dan ook niet om eens contact met ons op te nemen als je vragen hebt over wat wij voor je kunnen betekenen.

Onze garanties

24/7 Bereikbaarheid

0% uitval

Een persoonlijke cultuur

Vaste contactpersonen en experiences

Meer weten over een bepaalde vacature voor pedagogisch medewerker bij een BSO?

Neem de informatie die wij op onze website hebben staan gewoon eens door als je op zoek bent naar mooi, goed werk. We helpen jou als pedagogisch medewerker bij een BSO aan een vacature waar jij je prettig bij voelt. We vinden het belangrijk dat jij ergens komt te werken waar jij je talent ten volste in kunt zetten en waar je niet bang hoeft te zijn dat je geen voldoening uit je werk haalt. We zorgen er als vacaturebank voor pedagogisch medewerker in de BSO graag voor dat jij ‘s ochtends met een glimlach uit bed stapt om naar je werk te gaan.

Maak ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Flexibel en snel beschikbaar

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Onze trotse samenwerkingspartners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
E: vincent@level247.nl

T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.