24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Vacature pedagogisch medewerker

Online matchen en toch persoonlijk!

Een vacature voor pedagogisch medewerker

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Ben jij een pedagogisch medewerker en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan willen wij je deze graag bieden bij Level 247. Ons bureau is erop gericht om onderwijsinstellingen en kinderdagverblijven zo snel mogelijk aan geschikt personeel te helpen. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die hun talent in willen zetten voor onze opdrachtgevers. Je mag daarbij rekenen op een baan die lekker flexibel is en waar jij zelf bepaalt wat voor uren je maakt. Neem eens een kijkje op onze site om meer te lezen over wat er bij ons allemaal mogelijk is.

Zoek jij een pedagogisch medewerker vacature?

Als je op zoek bent naar vacaturebank waar een pedagogisch medewerker vacature in te vinden is, dan hoef je niet meer verder te kijken. Wij zorgen er namelijk heel graag voor dat jij straks een baan hebt waar je jezelf helemaal in kunt vinden. Wij werken voor scholen die direct mensen nodig hebben. Stel dat er iemand ziek is binnen een school en dat er een vacature voor pedagogisch medewerker vrij komt, dan wordt hier met ons contact over opgenomen. Wij kijken dan wie er binnen ons bestand het meeste in aanmerking komt voor deze baan. Als jij dan de meest geschikte persoon bent, kun je vaak meteen aan de slag.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Zoek jouw baan in onze vacaturebank voor pedagogisch medewerker

Die vacature voor pedagogisch medewerker vind je heel eenvoudig bij ons. Ben jij een enthousiaste pedagoog en wil je graag op een leuke school aan de slag? Dan raden wij je aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen bij ons. Schrijf je in via het handige contactformulier op onze website en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij zorgen er graag voor dat jij opstaat met een glimlach en dat je ‘s nachts ook weer naar bed gaat met een glimlach. Schroom dan ook niet om even contact met ons op te nemen om je vragen aan ons te stellen.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.