24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Vacature primair onderwijs

Online matchen en toch persoonlijk!

Een vacature in het primair onderwijs

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Ben jij op zoek naar werk in het primair onderwijs? Wil je graag aan de slag in een flexibele baan waar je jouw talenten ten volste kunt benutten? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die we jou bij Level 247 allemaal te bieden hebben. Wij bieden jou een vacature in het primair onderwijs die is afgestemd op jouw wensen en wie jij bent in je werk. We maken graag kennis met je om eens goed met je door te kunnen nemen wat opdrachtgevers van jou mogen verwachten. Schroom dan ook niet om ons contactformulier in te vullen en zodoende eens met ons in gesprek te gaan.

Zoek jij in het primair onderwijs een vacature?

Onze vacaturebank voor het primair onderwijs is er helemaal op gericht om jou aan een leuke, inspirerende baan te helpen. We raden je dan ook aan om gewoon even contact met ons op te nemen, of om een kijkje te nemen op onze website. Hier vind je meer informatie over wat wij voor jou en voor onze opdrachtgevers kunnen betekenen. Zo zijn wij een bureau dat direct invallers kan leveren aan scholen die hierom verlegen zitten. Zo hoeven scholen kinderen niet naar huis te sturen en kun jij direct aan de slag. Het is een baan met flexibele tijden. Soms werk je een dag op een school, maar werken voor een langere periode is ook mogelijk.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

In het primair onderwijs een vacature zoeken

Onze vacaturebank voor het primair onderwijs staat klaar om jou aan mooi werk te helpen. Als jij dan ook aan de slag wil met je talent, en daarbij flexibel wil werken, dan raden wij je aan om gewoon jezelf bij ons in te schrijven. Onze mensen hebben veel ervaring met het werken in het basisonderwijs en weten dan ook als geen ander wat er allemaal van jou wordt verwacht. Maar we weten ook wat jouw wensen zijn op het gebied van je werk. Samen met jou zoeken we naar een primair onderwijs vacature die jou helemaal op het lijf is geschreven.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.