24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Bemiddelingsbureau ZZP GGZ

Online matchen en toch persoonlijk!

Het bemiddelingsbureau voor ZZP en GGZ

Werken bij een GGZ is iets wat voor veel mensen een passie is. Begrijpelijk ook, want in dit mooie beroep sta jij klaar voor mensen die zorg nodig hebben. Ben jij iemand die hiervoor aan de slag wil gaan, maar heb je momenteel geen baan? Dan ben je bij Level 247 aan het juiste adres. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar professionele krachten die via ons bemiddelingsbureau voor ZZP en GGZ willen werken bij een van onze partners. Deze zijn altijd op zoek naar goede mensen die weten wat er van ze wordt verwacht en die met enthousiasme en vaardigheid aan de slag gaan.

Aan de slag via ons ZZP GGZ bemiddelingsbureau

Werken als ZZP in de GGZ is natuurlijk altijd mogelijk. Je moet dan alleen wel een bemiddelingsbureau dat ZZP en GGZ als specialisatie heeft inschakelen. Wij staan klaar om jou te helpen bij het maken van een keuze voor de baan die bij je past. Wij zijn altijd op zoek naar professionals die zich volledig in willen zetten. Het is hierbij mogelijk dat je in een vaste baan aan de slag gaat, maar we zoeken ook mensen die op korte termijn in kunnen vallen bij een instelling waar op dat moment uitval is. Zo waarborgen wij de continuïteit bij deze GGZ instelling en hoeft niemand er bang voor te zijn dat ze zorg gaan ontberen.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Meer weten over ons bemiddelingsbureau voor ZZP en GGZ?

Indien je meer wil weten over wat ons ZZP en GGZ bemiddelingsbureau allemaal voor je kan betekenen, neem je gewoon even contact met ons op. Level 247 staat altijd klaar voor mensen die ons willen helpen en die bij een van onze partners aan de slag willen gaan. We hebben op deze website uitgebreide informatie klaarstaan over ons bureau en over wat wij als bemiddelingsbureau voor ZZP en GGZ allemaal kunnen betekenen.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.