24/7 ook per app bereikbaar voor vervanging 06 390 474 34 of 06 345 86 270

Een team van aanpakkers

Uit de praktijk & aandacht voor jou!

We kennen jullie praktijk

Een duurzame samenwerking voor structurele oplossingen.

Of het nu om onderwijs, kinderopvang of zorg gaat? Op ieder domein een management dat de taal spreekt van de klant. Managementleden worden geselecteerd op hun jarenlange ervaring in de branche. We stellen ons graag voor!

 

 

Dit is ons Level 247 team

Een bevlogen team met veel aandacht voor werkwaarden van de arbeidskracht en een goede relatie met de klant!

Uitdagingen zijn kansen!

Vincent en Youri beiden met jarenlange ervaring in oplossingen voor vervanging in onderwijs en kinderopvang uw ideale sparringpartner.

Over Vincent
Vincent is een echte sportman! Zo is hij eerder verkozen tot Sportcoach van het Jaar in Den Haag en is hij een bekend Judokampioen. Met zijn jarenlange ervaring in het talentonderwijs is hij als operationeel manager en ontwikkelcoach een echte partner van de school.

Over Youri
Een gedreven recruitmentmanager die uitdagingen ziet als kansen voor duurzame oplossingen waarmee de klant uiteindelijk zelf verder kan.

En een trots recruitmentteam
En op de achtergrond gedreven junior recruiters met veel aandacht voor werkwaarden van arbeidskrachten. Uw contactpersonen voor onderwijs, kinderopvang en zorg!

Door te werken met een groot netwerk, de nieuwste digitale matchingsmogelijkheden weten wij altijd continuïteit te bieden aan het onderwijs, kinderopvang en zorg. Level 247 bestaat uit een team van echte doorzetters: iedere uitdaging is een kans. Kandidaten doorlopen bij ons een strenge selectieprocedure waar een proefles, bekwaamheidstest onderdeel van uit kunnen maken.

Onze trotse samenwerkingspartners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
E: vincent@level247.nl

T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.