Onderwijs en Kinderopvang 06-39047434 / Zorg 06-54724849 welkom@level247.nl

Een team van aanpakken

Met mensen uit de praktijk!

Een team dat de taal van de klant spreekt!

Onze kennis en expertise over uw praktijk maakt de match duurzaam!

Of het nu om onderwijs, kinderopvang of zorg gaat? Op ieder domein een management dat de taal spreekt van de klant. Managementleden worden geselecteerd op hun jarenlange ervaring in de branche. We stellen ons graag voor!

 

 

Voor Level Onderwijs en Kinderopvang

Vincent

met meer dan 10 jaar onderwijservaring uw ideale sparringpartner.

Vincent is een echte sportman! Zo is hij eerder verkozen tot Sportcoach van het Jaar in Den Haag en is hij een bekend Judokampioen. Met zijn jarenlange ervaring in het talentonderwijs is hij als operationeel manager en ontwikkelcoach een echte partner van de school.

 

 

Voor Level Zorg

Richard

Met meer dan 10 jaar ervaring in de zorg uw ideale zorgpartner

Ik heb een loopbaan achter de rug als strategisch- en meewerkend voorman in kleine en grote pilots ten behoeve van onderwijs en gerelateerde maatschappelijke projecten. Hij weet als geen ander wat verbinden & ontwikkelen betekent. Heeft u behoefte aan bijvoorbeeld meer verbinding met de organisatie, vakleerkracht of op ieder ander niveau in onze samenwerking? Contact mij dan gerust.

 

 

Level onderwijs en kinderopvang

Door te werken met een groot netwerk, de nieuwste digitale matchingsmogelijkheden weten wij altijd continuïteit te bieden aan het onderwijs en de kinderopvang. Level Onderwijs en Kinderopvang bestaat uit een team van echte onderwijsmensen. Kandidaten doorlopen bij ons een strenge selectieprocedure waar een proefles, bekwaamheidstest onderdeel van uit kunnen maken.

Onze partners

Contactgegevens

Level 247
T: 06 390 474 34
E: vincent@level247.nl

Adresgegevens

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.