24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Een team van verbinders

Een bevlogen team, vertrouwd met het veld

Meesters in het samenbrengen van kennis & talent.

Binnen elk specialisme van Level 247, of het nu onderwijs of kinderopvang betreft, staat een toegewijd team voor je klaar. Ons managementteam spreekt jouw taal, met leden die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun diepgaande ervaring in de sector. Zij maken graag kennis met je!

“Wij denken in oplossingen”

Even voorstellen

Ontmoet Youri, jouw eerste aanspreekpunt bij Level 247 – een professional die zijn sporen in de praktijk heeft verdiend, zowel in de kinderopvang als in het onderwijs. Met zijn achtergrond in topsport is hij de perfecte sparringpartner met een ‘never give up’ mentaliteit.

De gedreven junior intercedenten (Benjamin, Matthijs) en een senior intercedent (Jim) hebben de opdracht om toptalent te werven en een leerwerktraject aan te bieden. Zij houden ook rekening met de werkwaarden van arbeidskrachten om zo de ideale match te maken met het onderwijs en de kinderopvang.

Het team Level bestaat verder uit een senior docent & inspirator (Jacob-Jan) en meerdere senior onderwijskundigen. Onze social-media specialist (Melissa) deelt al onze experiences met jou die door onze experience manager (Antonella) worden opgezet! Vanuit het bestuur zijn Yoran (operationeel) en Ruud (financieel) daar om de kwaliteit te borgen. Een bewezen topteam voor het onderwijs, de kinderopvang en de zorg!

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.