24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Detachering kinderopvang

Online matchen en toch persoonlijk!

Detachering in de kinderopvang

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Wil jij in de kinderopvang werken en heb je een flexibele instelling. Wil jij opvanglocaties in jouw regio helpen zo goed mogelijke opvang te bieden voor kinderen in alle leeftijdscategorie├źn? Dan raden wij jou aan om eens te komen kijken wat we je bij Level 24/7 allemaal te bieden hebben. Ons bureau is actief op het gebied van detachering in de kinderopvang. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste, kundige mensen die graag met kinderen werken. Je bent altijd direct welkom bij ons. Schrijf je bij ons in en we voegen je na een kennismakend gesprek toe aan ons systeem. Hierin kun je altijd zien wanneer er op een opvanglocatie mensen nodig zijn en kun je aangeven of jij beschikbaar bent om hier in te vallen.

Het detacheringsbureau voor de kinderopvang

We vinden het belangrijk om het jou mogelijk te maken om je werk te doen op de manier die jij wenst. Kun jij maar een dag per maand werken? Geen probleem! Meerdere dagen per week is natuurlijk ook altijd mogelijk. Wil jij alleen af en toe invallen, of zie je het ook wel zitten om voor een langere periode bij een kinderopvang terecht te komen? Wat jij ook prettig vindt, wij zorgen er graag voor dat je het werk doet op een manier die jij prettig vindt. We nemen je wensen op dit gebied dan ook graag een keer met je door. Je kunt meer informatie over onze werkwijze elders op deze website terugvinden.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Werken voor een detacheringsbureau in de kinderopvang

Bij Level 24/7 staan we altijd klaar om enthousiaste pedagogisch medewerkers aan werk te helpen. Alle mensen die bij Level 24/7 werken hebben ervaring in het onderwijs of de kinderopvang en snappen dan ook waar jij mee te maken kunt krijgen bij je werk. Indien je meer wil weten hierover staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden. Of schrijf je gelijk in bij ons detacheringsbureau voor de kinderopvang via het formulier dat je elders op deze website terugvindt.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.