24/7 ook per app bereikbaar voor vervanging 06 390 474 34 of 06 345 86 270

Detachering onderwijs

Online matchen en toch persoonlijk!

Detachering in het onderwijs

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Ben jij op zoek naar werk in het onderwijs. Wil jij met je enthousiasme en kennis kinderen inspireren om meer uit zichzelf te halen? Dan zit je goed bij Level24/7. Wij hebben namelijk altijd plek voor mensen als jij, die echt iets willen betekenen voor de kinderen die ze onder hun hoede hebben. Neem dan ook gewoon even een kijkje op onze website als je meer wil weten over detachering in het onderwijs. Ons detacheringsbureau voor het onderwijs is er helemaal op gericht om kinderen inspirerend onderwijs aan te bieden, met een aantal vakken als expertise.

Het detacheringsbureau voor het onderwijs

Bij Level24/7 willen we jou een baan bieden die bijzonder is. We geven les aan kinderen op verschillende basisscholen. Soms voor een kortere periode, maar ook wel voor een langere periode. We geven les in muziek, drama, sport, techniek en beeldende vorming. Bij uitstek vakken waarbij het creatieve in de kinderen nog eens extra naar voren komt. Wil je hier meer over weten? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen. Of kom eens bij ons langs om kennis met ons te maken. Dan kunnen wij gelijk zien hoe bevlogen je bent en wat voor een belangrijke rol je bij ons kunt innemen!

Onze garanties

24/7 Bereikbaarheid

0% uitval

Een persoonlijke cultuur

Vaste contactpersonen en experiences

Meer weten ons detacheringsbureau voor het onderwijs?

Wij willen als detacheringsbureau het onderwijs zoveel mogelijk ondersteunen. Het is dan ook goed om vooral eens een kijkje te komen nemen bij ons als je zo snel mogelijk aan de slag wil gaan. We werken samen met scholen die ons inhuren om op projectbasis lessen bij hen te verzorgen. Als jij dan ook een specialisme hebt dat je heel graag over wil brengen op anderen, dan doe je dit gewoon via ons. We zorgen ervoor dat jij de mogelijkheid krijgt om kinderen te inspireren, en hier zelf ook door geinspireerd te raken.

Maak ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Flexibel en snel beschikbaar

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Onze trotse samenwerkingspartners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
E: vincent@level247.nl

T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.