24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Detacheringsbureau zorg

Online matchen en toch persoonlijk!

Het detacheringsbureau voor de zorg

Er zijn heel wat banen te vinden in de zorg. Zorginstellingen zijn altijd op zoek naar een professional die hen wil helpen om de juiste zorg aan te bieden. Maar hoe zorg jij als professional dat je ergens aan de slag kan gaan waar je helemaal tot je recht komt? Neem hiervoor contact op met Level 247. Ons detacheringsbureau voor de zorg is altijd op zoek naar ervaren, enthousiaste krachten die hun kennis en vaardigheden in willen zetten voor onze partners. Wij garanderen onze klanten dat we direct voor een oplossing zorgen als ze te maken hebben met uitval. Neem hiervoor dan ook vandaag nog contact met ons op als jij jezelf hier ook voor in wil zetten.

Detacheren in de zorg

Als zorg detacheringsbureau hebben we door de jaren heen al heel wat mensen uitgezonden voor mooi werk bij een zorginstelling. We werken hiervoor met vaste contactpersonen en een persoonlijke aanpak, wat door onze klanten zeer wordt gewaardeerd. Wil jij ons helpen om ervoor te zorgen dat deze zorginstellingen nooit onderbemand zijn? Neem dan een kijkje bij de verschillende vacatures die wij bij ons detacheringsbureau voor de zorg voor je bij elkaar hebben staan. We bekijken graag samen met jou welke baan het beste op jouw wensen en vaardigheden aansluit.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Meer weten over ons zorg detacheringsbureau?

Je gaat graag via ons aan de slag bij een van de zorginstellingen waar we mee samenwerken, maar je wil graag van tevoren nog wel het een en ander weten over wat je bij ons kan verwachten? Dan nodigen wij je van harte uit om hier eens contact over op te nemen met ons. We vertellen je graag alles over wat wij voor je kunnen betekenen. Uiteraard hebben we ook elders op deze website uitgebreide informatie over hoe wij detacheren in de zorg voor je klaarstaan. Zo weet jij meteen wat je allemaal mag verwachten als je straks via Level 247 aan de slag gaat.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.