24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Freelance pedagogisch medewerker

Online matchen en toch persoonlijk!

Werken als freelance pedagogisch medewerker

Wil jij werken als pedagogisch medewerker? Dan is het goed om te bekijken wat voor vacatures we bij Level 247 allemaal voor je klaar hebben staan. We werken samen met kinderopvanglocaties waar vaak vraag is naar een freelance pedagogisch medewerker. Het is daarbij mogelijk om voor langere termijn bij een kinderopvang te werken, maar het kan ook dat je op zeer korte termijn in moet vallen. Uiteraard nemen wij met je door voor welke soort functies je allemaal in aanmerking wil komen. Neem hiervoor ook even een kijkje bij de vacatures die we elders op deze website voor pedagogisch medewerker op freelance basis klaar hebben staan.

Aan de slag als freelance pedagogisch medewerker in de zorg

We helpen bij Level 247 diverse instellingen in jouw regio om altijd de benodigde zorg aan te kunnen bieden. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er bij een van deze instellingen door uitval problemen ontstaan. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat dit geen problemen oplevert. Wij zetten onze mensen in om direct bij te springen op die plekken waar dat nodig is. Mensen die professioneel zijn en weten wat er van ze wordt verwacht. Als jij iemand bent die hier aan wil meewerken, dan horen we graag van je. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om je interesse aan ons kenbaar te maken!

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Meer weten over werken als pedagogisch medewerker op freelance basis?

Indien jij als freelance pedagogisch medewerker in de zorg aan de slag wil gaan, ben je bij Level 247 altijd aan het juiste adres. Onze mensen gaan graag een keer met je om tafel om met je door te nemen wat er allemaal mogelijk is als je via ons aan de slag gaat. We bekijken dan ook waar jouw specialisaties liggen en op welke gebieden je inzetbaar bent. Zoek je een functie op de langere termijn, of vind je het ook prima om op oproepbasis te werken? We nemen dit graag allemaal met je door. Zie jij dit zitten? Neem dan contact met ons op om een afspraak met ons te maken.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.