24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

GGZ ZZP

Online matchen en toch persoonlijk!

Werken als ZZP in de GGZ

Ben jij een ZZP-er in de zorg die graag aan de slag wil gaan bij een GGZ-instelling? Dan nodigen we je van harte uit om je in te schrijven bij Level 247. Ons bemiddelingsbureau voor de zorg is namelijk altijd op zoek naar mensen die voor ons aan de slag willen gaan. We zoeken professionals die niet alleen ervaring, maar ook enthousiasme meenemen. Specialisten op dit gebied die op persoonlijke wijze werken met de mensen waar zorg aan wordt verleend. Wil je hier meer over weten? Schrijf jezelf dan in bij Level 247 om in de GGZ als ZZP te kunnen werken.

ZZP en GGZ

GGZ-instellingen werken graag samen met enthousiaste, gemotiveerde ZZP-ers. Als jij denkt dat jij tot deze groep behoort, dan ben je de geschikte persoon voor ons. Wij werken samen met instellingen door hen pedagogische medewerkers of hulpverleners in de zorg te leveren. Mensen die op vaste basis bij hen aan de slag gaan, maar ook krachten die snel en tijdelijk beschikbaar zijn. We zijn dan ook zeker op zoek naar mensen die flexibel zijn in de werkzaamheden die ze uitvoeren. Wat we verder ook nog van je verwachten kan je elders op deze website doornemen. Uiteraard mag je ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Meer weten over werken als ZZP in de GGZ?

Als jij meer wil weten over GGZ en ZZP, dan staan wij altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden. Onze mensen vertellen je graag meer over wat wij van je verwachten, maar ook over wat we jou zelf allemaal te bieden hebben. We werken voor opdrachtgevers die op meerdere verschillende gebieden zorg aanbieden. We hebben regelmatig nieuwe opdrachten voor onze mensen klaarstaan, waar zij zich in kunnen vastbijten. We hopen snel van je te horen als jij je hierdoor voelt aangesproken.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.