24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Recruitment BSO

Online matchen en toch persoonlijk!

Het recruitmentbureau voor de BSO

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Wil jij werken voor een BSO en zo helpen opvang te bieden op een van de BSO’s waar wij mee samenwerken? Dan ben je bij Level 24/7 altijd aan het juiste adres. We hebben namelijk altijd plek voor enthousiaste pedagogisch medewerkers die zich in willen zetten om de best mogelijke opvang te bieden. Als organisatie verzorgen wij oplossingen voor zowel het onderwijs als de kinderopvang. Heb jij dan ook een passie op het gebied van bijvoorbeeld werken op een BSO, dan horen we graag van je. We zijn actief op het gebied van recruitment in de BSO en werken hiervoor samen met meerdere opvanglocaties, ook in jouw regio.

BSO recruitment bij Level 24/7

Bij Level 24/7 staan we garant voor het regelen van medewerkers in de kinderopvang. We hebben hiervoor een garantie klaarstaan dat wij voor de BSO’s waar we mee samenwerken binnen drie uur een vervangende pedagogisch medewerker kunnen regelen. Wij zorgen razendsnel voor een vervanger die gediplomeerd is en die graag aan de slag wil gaan. Als jij bij ons recruitmentbureau voor BSO bent ingeschreven, dan zorgen wij ervoor dat je kunt werken wanneer jou dat het beste uitkomt. Wil jij 1 dag per maand werken? Prima. Wil je veel vaker werken? Ook dat is via Level 24/7 mogelijk.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Meer weten over BSO recruitment?

We helpen je graag aan het werk als jij op een BSO wil werken. We voeren hiervoor wel een strenge selectie, maar als jij iemand bent met ervaring, kennis en een echte passie voor het werken op een BSO, dan zou dat geen probleem moeten zijn. Wil jij meer weten over wat recruitment voor een BSO precies inhoudt en hoe dit ook jou verder kan helpen? Dan horen we graag van je. Samen met jou gaan we dan bekijken hoe we jou het beste in kunnen zetten. We maken hiervoor onder andere gebruik van een digitaal systeem dat eenvoudig werkt en waarin je snel kunt zien wanneer er mensen nodig zijn op een BSO in jouw regio.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.