24/7 ook per app bereikbaar voor vervanging 06 390 474 34 of 06 345 86 270

Recruitment onderwijs

Online matchen en toch persoonlijk!

Werken voor een recruitmentbureau in het onderwijs

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Wil jij werken als leerkracht en heb je een flexibele instelling? Vind je het prima om af en toe een korte periode bij een school te werken, maar sta je ook open voor een langere aanstelling? Dan horen we bij Level 24/7 graag van je. Wij doen namelijk aan recruitment in het onderwijs, waarbij we scholen en leerkrachten met elkaar matchen. We maken hierbij gebruik van een digitaal systeem waarmee dit allemaal soepel en snel te regelen is. In het onderwijs is recruitment heel belangrijk. Scholen kunnen regelmatig met een probleem qua bezetting komen te zitten en dan is het noodzakelijk dat dit snel wordt opgelost.

Het recruitmentbureau voor het onderwijs

Level 24/7 is een bureau dat in 2019 werd opgericht. We hadden meteen als doel om te zorgen voor continuïteit in het onderwijs. We hebben als organisatie ervaring met het onderwijs en weten dan ook als geen ander hoe vervelend het kan zijn om niet op korte termijn een vervanger te kunnen regelen. Daarom is het ook belangrijk voor scholen om mensen klaar te hebben staan die hier wel voor kunnen zorgen. Als jij bij ons recruitmentbureau voor het onderwijs wordt ingeschreven, dan draag jij er aan bij dat leerlingen niet thuis blijven zitten als hun leerkracht tijdelijk niet kan werken. Maar het is ook goed mogelijk dat je voor een langere periode bij een school aan de slag gaat.

Onze garanties

24/7 Bereikbaarheid

0% uitval

Een persoonlijke cultuur

Vaste contactpersonen en experiences

Onderwijs en recruitment

Recruitment in het onderwijs is een belangrijk onderdeel van het reilen en zeilen binnen een school. Dankzij ons systeem zorgen wij ervoor dat scholen niet bang hoeven te zijn dat er een onderbreking komt in het onderwijs voor een bepaalde klas. Jij mag er op rekenen dat je komt te werken op scholen waar je jouw enthousiasme en kennis volop in mag zetten. Wil je hier meer over weten? Dan horen we graag van je! We gaan graag eens met je om tafel om te bekijken hoe wij elkaar verder kunnen helpen.

Maak ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Flexibel en snel beschikbaar

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Onze trotse samenwerkingspartners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
E: vincent@level247.nl

T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.