24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Uitzendbureau docenten

Online matchen en toch persoonlijk!

Aan de slag via het uitzendbureau voor docenten

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Level 24/7 is een uitzendbureau voor docenten, die een echte passie hebben voor hun vak. Bij ons heb je de mogelijkheid om zeer flexibel aan de slag te gaan. Je kan bij ons al werken vanaf 1 dag per maand, maar natuurlijk is het ook mogelijk om meer uren of dagen te werken. We werken via een digitaal platform, waarbinnen jij werk kunt accepteren wanneer jou dat uitkomt. Wij helpen scholen aan oplossingen op het gebied van duurzaam vervangend onderwijs. Bij ons bureau werken mensen die allemaal zelf ervaring hebben in het onderwijs. Ze snappen zodoende als geen ander hoe jij en onze klanten werken.

Werken via ons docenten uitzendbureau

Bij Level 24/7 ben je onderdeel van een community van ruim 150 professionals. Mensen die net als jij een passie hebben voor het werken met kinderen. Scholen kloppen bij ons aan als ze een vervangende docent nodig hebben. Dit kan zijn voor een of enkele dagen, maar ook voor een langere periode. Scholen kunnen daarbij flexibel te werk gaan. Via ons digitale platform geven ze aan voor welke periode ze een leerkracht nodig hebben, waarna er via ons systeem een docent wordt gezocht die hier op de beste manier invulling aan kan geven. We onderscheiden ons daarbij door de aandacht te leggen op het vinden van de juiste kandidaten, maar ook door goed te luisteren naar wat de school precies voor docenten zoekt.

Onze 3 kernwaarden

24/7 Bereikbaarheid

Leren/samenwerken op maat

Een persoonlijke cultuur

Contact opnemen met ons uitzendbureau voor docenten

Wil jij als docent aan de slag en zie je het wel zitten om dit te doen via ons uitzendbureau voor docenten? Dan raden wij je van harte aan om je vandaag nog bij ons in te schrijven. Ons docenten uitzendbureau is ontstaan in 2019, vanuit een wens van een groep enthousiaste docenten om continuïteit van onderwijs te bieden. Je vindt elders op deze website meer informatie over de werkwijze van ons uitzendbureau met docenten die zich graag volledig inzetten voor onze klanten, maar natuurlijk vooral voor de kinderen die zij les geven.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Onze trotse & duurzame samenwerkingspartners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.