24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Uitzendbureau voor docenten

Online matchen en toch persoonlijk!

Aan de slag via het uitzendbureau voor docenten

Level 24/7 is een uitzendbureau voor docenten met een echte passie voor hun vak. Bij ons heb je de mogelijkheid om zeer flexibel aan de slag te gaan. Je kan bij ons uitzendbureau als docent al werken vanaf 1 dag per maand, maar het is uiteraard ook mogelijk om meer uren of dagen te werken. We werken via een digitaal platform, waarbinnen jij zelf werk kunt accepteren wanneer jou dat uitkomt. Zo helpen we scholen aan oplossingen op het gebied van duurzaam vervangend onderwijs. Bij ons uitzendbureau voor leerkrachten werken enkel mensen die zelf ervaring hebben in het onderwijs. Daardoor snappen ze als geen ander hoe jij én onze klanten werken. Level 24/7 verbindt als uitzendbureau 24/7 leraren en scholen met elkaar, online en toch persoonlijk!

Level 24/7: jouw uitzendbureau voor het onderwijs

Bij Level 24/7 ben je onderdeel van een community van ruim 150 professionals binnen het onderwijs. Wij zijn een gespecialiseerd uitzendbureau voor onderwijspersoneel en pedagogisch medewerkers. Onze community bestaat uit mensen met een gedeelde passie voor het werken met kinderen. Scholen kloppen bij ons aan als ze op zoek zijn naar vervangende docenten of pedagogisch medewerkers. Of het nu gaat om een enkele dag, een kortere periode of een langdurige vervanging, de aanpak van ons uitzendbureau in  het onderwijs en de pedagogiek is flexibel.

Via ons geavanceerde digitale platform kunnen scholen aangeven voor welke specifieke periode ze een leerkracht of pedagogisch medewerker nodig hebben. Wij zetten ons systeem in om de perfecte match te vinden: een docent of medewerker die op de meest geschikte manier invulling kan geven aan de behoeften van de school. Het onderscheidend vermogen van ons uitzendbureau voor het basisonderwijs ligt niet alleen in het vinden van geschikte kandidaten, maar ook in ons nauwgezet luisteren naar de specifieke eisen en wensen van de school als het gaat om docenten en pedagogisch personeel.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.