24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

uitzendbureau kinderopvang

Den Haag

Online matchen en toch persoonlijk!

Het uitzendbureau voor kinderopvang in Den Haag

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Ben jij op zoek naar werk in de kinderopvang in Den Haag? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. We zijn bij Level24/7 namelijk altijd op zoek naar bevlogen mensen die voor ons aan de slag willen gaan. We hebben contacten met basisscholen en opvanglocaties in Den Haag, waar wij regelmatig mensen naar uitzenden om daar te werken. Dit kan voor een langere of kortere periode zijn, maar het is ook mogelijk dat je direct aan de slag moet gaan omdat er op een dag iemand niet is op komen dagen. Wil je meer weten over ons uitzendbureau voor de kinderopvang in Den Haag? Neem dan gewoon even contact met ons op met al je vragen.

Contact opnemen met een kinderopvang uitzendbureau in Den Haag

We raden je aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als je meer wil weten over wat wij je te bieden hebben. Onze organisatie is bezig met het aanbieden van onderwijs op basisscholen, daarnaast ook met het leveren van personeel aan kinderopvanglocaties. Wij willen niet zomaar mensen aanbieden die langs komen om hun geld te verdienen, maar mensen die bevlogen zijn en kinderen willen inspireren. Als jij aan die beschrijving voldoet, dan horen we graag van je bij ons uitzendbureau voor kinderopvang in Den Haag.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Meer weten over ons uitzendbureau voor

kinderopvang in Den Haag?

Indien je meer wil weten over wat er allemaal mogelijk is bij ons, dan raden wij je aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We staan klaar om je meer te vertellen over onze organisatie en wat wij je allemaal te bieden hebben. Neem hiervoor anders ook even een kijkje bij de informatie die wij op onze website voor je klaar hebben staan. Samen met jou gaan we als kinderopvang uitzendbureau voor Den Haag op zoek naar een baan die helemaal bij je past.

Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Flexibel en snel beschikbaar

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.