24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Uitzendbureau kinderopvang Rotterdam

Online matchen en toch persoonlijk!

Het uitzendbureau voor kinderopvang in Rotterdam

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Ben jij op zoek naar werk in de kinderopvang in Rotterdam? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij wat we jou bij Level24/7 allemaal te bieden hebben. We hebben altijd ruimte voor mensen die bevlogen zijn en samen met ons er aan willen werken om het beste uit kinderen naar boven te halen. Level24/7 is een organisatie die er voor staat om goed onderwijs en opvang aan te bieden aan kinderen op basisscholen en opvanglocaties bij ons in de regio. Zo zijn wij een uitzendbureau voor kinderopvang in Rotterdam.

Het kinderopvang uitzendbureau voor Rotterdam

We raden je aan om eens een kijkje bij ons te komen nemen om te zien wat wij je te bieden hebben op het gebied van werk in de kinderopvang. Als organisatie willen wij kinderen meer bieden. Je kunt hierbij denken aan het feit dat wij op basisscholen lessen verzorgen op het gebied van sport, techniek, beeldende vorming, drama en muziek. Hiermee inspireren we kinderen om alles uit zichzelf te halen en zich niet te beperken tot de zaken die ze ook regulier in het onderwijs aangeboden krijgen. Maar ook op het gebied van kinderopvang proberen we op deze manier te inspireren. Als jij hier ook zo over denkt horen we graag van je!

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Meer weten over ons uitzendbureau voor

kinderopvang in Rotterdam?

Indien je meer wilt weten over wat wij voor je kunnen betekenen, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om jou verder te helpen bij het vinden van jouw ideale baan in de kinderopvang. Als kinderopvang uitzendbureau voor Rotterdam zenden we mensen uit naar onderwijsinstellingen en opvangen in jouw regio. Je kunt altijd even kijken bij ons uitzendbureau voor kinderopvang in Rotterdam om te zien of hier een baan bij staat die jou op het lijf is geschreven.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.