24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Uitzendbureau onderwijsassistent

Online matchen en toch persoonlijk!

Het uitzendbureau voor onderwijsassistenten

Level247 verbindt 24/7 vraag en aanbod met elkaar, online en toch persoonlijk!

Wil jij werken als onderwijsassistent en heb jij een flexibele instelling? Dan horen we graag van je bij Level 24/7. We zoeken namelijk als uitzendbureau altijd een onderwijsassistent die zich in wil zetten voor de scholen waar wij mee samenwerken. Als er bij een school uitval is, dan nemen ze contact met ons op en zorgen wij ervoor dat er snel een oplossing wordt gevonden. We maken hiervoor gebruik van een digitaal systeem dat eenvoudig en handig werkt en waarmee uitval zoveel mogelijk wordt voorkomen. Ons uitzendbureau voor onderwijsassistenten wordt dan ook zeer gewaardeerd, zowel door scholen als door leraren en onderwijsassistenten.

Als onderwijsassistent bij ons uitzendbureau werken

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat kinderen altijd onderwijs kunnen krijgen. Hiervoor zoeken wij mensen die er aan bij willen dragen dat uitval zoveel mogelijk wordt beperkt. Bij ons kun jij werken wanneer het je uitkomt. We zorgen ervoor dat er altijd een oplossing is, zowel op scholen als bij de kinderopvang. Als jij een passie hebt voor het werk als onderwijsassistent, dan zit je goed bij ons. Je komt te werken met kinderen die waarderen wat jij voor ze doet, bij onderwijsinstellingen waar goed onderwijs wordt verzorgd. 

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Meer weten over ons uitzendbureau voor onderwijsassistenten?

Indien jij meer wil weten over wat wij voor je kunnen betekenen, dan horen we graag van je. Neem eens contact met ons op als je vragen hebt, of als je zo snel mogelijk voor ons uitzendbureau als onderwijsassistent aan de slag wil gaan. Level 24/7 is een uitzendbureau voor onderwijsassistenten waar mensen werken die zelf veel ervaring hebben in het onderwijs en die dan ook als geen ander snappen waar jij mee te maken krijgt bij je werk. We staan klaar om je daarbij verder te helpen en ervoor te zorgen dat jij straks net zoveel kunt werken als je wil. We hebben elders op deze website uitgebreide informatie over onze werkwijze voor je klaarstaan.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.