24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

Uitzendbureau zorg

Online matchen en toch persoonlijk!

Op zoek naar een uitzendbureau in de zorg?

Wil jij werken in de zorg en ben je hiervoor op zoek naar een uitzendbureau? Neem dan een kijkje bij de vacatures die wij bij ons uitzendbureau voor de zorg voor je klaar hebben staan. We zijn bij Level 247 namelijk altijd op zoek naar mensen die voor ons willen werken en die de zorginstellingen waar we mee samenwerken willen helpen. Ons zorg uitzendbureau traint mensen die in de zorg willen werken, zodat zij duurzaam bij een zorginstelling aan de slag kunnen gaan. Als jij dit ziet zitten, dan horen we graag van je. Neem contact met ons op om je in te schrijven bij ons bureau.

Een duurzaam uitzendbureau in de zorg

Werken in de zorg is voor veel mensen een passie. Dit is ook werk dat belangrijk is en waar zorginstellingen graag continuïteit in willen garanderen. Het is altijd mogelijk dat er bij een zorginstelling mensen uitvallen, waar snel een vervanger voor nodig is. Wij zorgen ervoor dat deze vervanger snel aan de slag kan gaan. We werken als uitzendbureau voor de zorg samen met verschillende soorten zorginstellingen. Denk bijvoorbeeld aan GGZ-instellingen, jeugdzorginstellingen en instellingen voor begeleid wonen. Hier zijn altijd goed opgeleide mensen nodig die zich volledig in willen zetten voor de mensen die van de zorg gebruik maken.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Meer weten over ons zorg uitzendbureau?

Indien je meer wil weten over ons uitzendbureau voor zorginstellingen, mag je altijd even contact met ons opnemen. We vertellen je graag meer over hoe wij te werk gaan en hoe wij onze partners helpen altijd de beste zorg aan te kunnen bieden. We nemen dan ook graag de verschillende vacatures die wij open staan met je door, om te zien welke van deze vacatures het beste op jouw vaardigheden en interesses aansluit. Neem hiervoor ook even een kijkje bij de uitgebreide informatie die wij elders op deze website voor je klaar hebben staan. We hopen dan snel van je te horen!

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.