24/7 ook per app bereikbaar voor vervanging 06 390 474 34 of 06 345 86 270

ZZP bso

Online matchen en toch persoonlijk!

ZZP vacatures voor de BSO

Wil jij aan de slag als ZZP bij een BSO in jouw regio? Dan zijn we bij Level 247 op zoek naar jou. We zoeken namelijk altijd professionals die zich in willen zetten voor de BSO’s waar we mee samenwerken. Professionals die als geen ander weten wat er van ze wordt verwacht bij hun werk op de kinderopvang. Wij helpen BSO’s met het opvangen van uitval. Heeft een BSO per direct een invaller nodig? Dan zorgen wij dat er binnen drie uur iemand voor ze klaarstaat. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op om je vragen aan ons te stellen. Of reageer op een van onze vacatures voor ZZP in het BSO!

Meerdere ZZP BSO vacatures bij elkaar

We vinden het belangrijk dat alle BSO-locaties waar wij mee samenwerken altijd optimaal kunnen functioneren. Hiervoor moeten ze er op kunnen rekenen dat er bij uitval altijd meteen iemand klaarstaat om de taken over te nemen. Wij zorgen ervoor dat dit geregeld wordt. Zie jij het wel zitten om via ons aan de slag te gaan bij BSO’s in jouw regio? Schrijf je dan vandaag nog bij ons in. Maar, we hebben ook vacatures voor ZZP in het BSO klaar staan waarbij je voor een langere periode bij een bepaalde BSO aan de slag gaat. Ook bij langdurige uitval staan we namelijk klaar met een perfecte oplossing.

Onze garanties

24/7 Bereikbaarheid

0% uitval

Een persoonlijke cultuur

Vaste contactpersonen en experiences

Meer weten over werken als ZZP in het BSO?

We vertellen je graag meer over onze ZZP BSO vacatures. Maar ook als je meer wil weten over wat je allemaal bij ons mag verwachten, dan geven wij je graag de info die je nodig hebt. Neem een kijkje bij de vacatures die je elders op deze website terugvindt, of bekijk de uitgebreide informatie over ons bureau. Een persoonlijk gesprek is ook altijd mogelijk, waarbij we dan samen bekijken hoe we elkaar, en onze klanten, kunnen helpen. Level 247 is een gerespecteerde organisatie die in de regio Den Haag samenwerkt met een groot aantal BSO’s, scholen en zorginstellingen.

Maak ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Flexibel en snel beschikbaar

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Onze trotse samenwerkingspartners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
E: vincent@level247.nl

T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.