24/7 telefonisch & per app bereikbaar 0639047434 of 0634586270 (spoed)

ZZP kinderopvang

Online matchen en toch persoonlijk!

Werken als ZZP-er in de kinderopvang

Wil jij als ZZP in de kinderopvang werken? Dan horen we bij Level 247 graag van je. We zijn altijd op zoek naar professionals die ons willen helpen bij het volbrengen van onze missie. Wij willen er namelijk graag voor zorgen dat de scholen, BSO’s en zorginstellingen waar we mee samen werken altijd optimaal kunnen blijven functioneren. Dit doen wij door ervoor te zorgen dat er altijd professionals klaarstaan om vaste krachten te vervangen. Dit kan op oproepbasis, om meteen een uitgevallen leerkracht op te vangen. Maar dat kan ook door structureel aan het werk te gaan bij een kinderopvang.

Vacatures voor ZZP kinderopvang

Voor ZZP kinderopvang vacatures hoef je alleen maar even bij ons te komen kijken. Wij hebben namelijk altijd vacatures klaarstaan voor mensen die in de kinderopvang aan de slag willen. Professionals met hart voor kinderen, die weten wat er van ze verwacht wordt. Neem dan ook een kijkje bij de vacatures voor ZZP kinderopvang die wij klaar hebben staan. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een bepaalde vacature met ons door te nemen, of om samen met ons te bekijken hoe we elkaar van dienst kunnen zijn. Wil je hier meer over weten? Bel of mail ons dan even om je vragen aan ons te stellen.

Onze kernwaarden | je kunt rekenen op:

Vlotte communicatie

Continuïteit van werken

Persoonlijke cultuur

Meer weten over ZZP kinderopvang vacatures?

Elders op deze website hebben we vacatures voor ZZP in de kinderopvang klaarstaan. Je mag hier altijd even kijken om te zien of een bepaalde functie je aanspreekt. We zijn altijd op zoek naar professionals die samen met ons willen zorgen dat de kinderopvang in jouw regio goed blijft functioneren. We beloven onze klanten dat wij binnen drie uur een oplossing voor ze klaar hebben staan. Ben jij deze oplossing? Of zie jij het meer zitten om met een vastere betrekking te beginnen? Ook dit behoort tot de mogelijkheden die we graag een keer met je doornemen.

Maak nu ook kennis met Level zorg

Mensen met een hart voor de zorg

Omscholing

Leren en opleiden naar de wensen van de opdrachtgever

Duurzaam verbonden: onze gewaardeerde partners

Bel, app of mail ons

Level 247
T: 06 390 474 34
T: 06 345 86 270
E: youri@level247.nl

Je bent welkom!

Weena 742 A
3014 DA Rotterdam

Lange Kleiweg 6
2288 GK Rijswijk

Check ook onze socials

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.